Vi er en landsdækkende dronevirksomhed med hovedsæde i Jylland, som beskæftiger sig med professionelle løsninger det danske erhverv. Internt råder vi over stærke kompetencer, som alle bidrager til vores koncept med hver deres spidskompetence, hvilket sikre vores kunder, at de altid for en kompetent vejledning uanset hvilke opgave der løses.

Vi indrømmer det gerne – VI ER NØRDER.
Vi benytter dronen til at generere data. Massere af data.
Data er nemlig utrolig brugbar, hvis man vel og mærke forstår, at administrere den i nogle systemer, så dataen simplificeres og gøres konkret for den enkelte kunde.  Først her giver data værdi – derfor arbejder vi intenst med, at strukturere store mængder data, så vores kunder får en unik information, som ligeledes kan implementeres i deres daglige arbejdsgange og herigennem skabe overblik og indblik som generere optimering i flere led af virksomhedens processer.

Vi har 3 primære ydelser, men er selvfølgelig altid interesseret i opgaver, som kan udvikle vores kompetencer og skabe værdi for vores kunder, hvorfor henvendelser vedr. kreative ideer og tiltag altid er velkomne.

Alle vores piloter er selvfølgelig uddannet og har alle tænkelige certificeringer som er påkrævet for, at overholde lovgivningen for droneflyvning. Vi har, som nogle af de eneste i landet, bl.a. lov til overflyve mennesker med drone – endda uden de bliver informeret – hvilket vi er rigtig stolte af. Dette er grundet, at vi kan overholde alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger med vores udstyr og altid opvejer sikkerheden, når en opgave skal udfører, hvor vi foruden at informere instanser som politi og lufthavne ligeledes opsætter informationsskilte, benytter refleksveste mm.

Vi benytter som udgangspunkt altid det bedste udstyr, medmindre opgaven kræver nogle særlige sikkerhedsforanstaltninger, så vi f.eks. er nødsaget til at benytter mindre droner end normalt. Derfor leverer vi materiale i 5,2K opløsning, til sammenligning har det bedste fjernsyn på markedet i dag 4K, hvilket er en nødvendighed for at kunne levere brugbart materiale til vores kunder. Vores moderne udstyr er en nødvendighed for at kunne imødekomme vores kunders behov om kvalitet, ligeledes er det en nødvendighed for at kunne lave 3D modeller samt at have systemer, som kan kommunikere med kunstig intelligens.

Vores udstyr

“Vinderen er den, som har mest legetøj, når han dør”

Med udgangspunkt i ovenstående ordsprog, så er vi klar til at gå i graven som vindere. Vi tester/ har testet rigtig meget udstyr for at blive klogere på, hvilke produkter der bedst imødekommers vores og ikke mindst kundernes behov. Ikke blot i henhold til kvaliteten af billede/ video materialet, men lige så meget i henhold til sikkerhedsudstyr samt modstandsdygtighed i henhold til vind, så vi kan optimere vores flyvetid og derved udvise fleksibilitet overfor vores kunder.

Vores nuværende udstyr, og mest benyttede drone, består af en DJI Inspire 2. Vi bruger denne drone, da den imødekommer vores 2 vigtigste behov – kvalitet og sikkerhed. Dronens specifikationer er som følger:

  • Lang flyvetid
  • 5,2k opløsning
  • Kamera med optisk zoom
  • Termisk kamera
  • Sikkerheden i top
  • Uddannede og certificeret piloter
  • Godkendt af trafikstyrelsen til flyvning i tættere bebygget område.

I 2019 blev vi nomineret som årets iværksætter i Randers

Deltager i 2018 i “Tæt på ny teknologi