Inspektion

Med en inspektion kan vi hurtigt give dig et overblik over en bygnings tilstand på de svært fremkommelige steder – Endda bedre, hurtigere og billigere end den måde, i sædvanligt ville løse sådan en inspektionsopgave.

Vi starter altid med en dialog med kunden, om der måtte være nogle specielle område eller specielle skader, de måtte ønske, at vi skal have fokus på.

Når kundens behov er afdækket foretages overflyvningen af bygningen, hvor der tages billeder af de bygningsdele, som inspektionen omfatter. Billederne tages i meget høj opløsning (5,2K) og på en måde, hvor selv skidtet i tagrenderne kan ses.

Efter inspektionen er foretaget, vil materialet blive samlet i vores online-system, som I får tildelt en gratis bruger til. Alle inspektioner som vi har foretaget for jer vil være tilgængelig på samme bruger, så I altid har adgang til jeres inspektionsrapporter.  I systemet vil I kunne zoome på detaljer og se, hvor på bygningen det enkelte billede er taget eller downloade relevante billeder og fremsende til den ansvarlige for bygningen såfremt, der er steder som har behov for opmærksomhed.

 

En ProDrone inspektion inkluderer:

 • Indhentning af nødvendige godkendelser
 • Inspektion af certificeret dronefører
 • Komplet rapport inklusive geo-tagget billeddokumentation i 5,2k
 • Online database 24-7 til rapport og billeddokumentation.

Få pris-overslag

 • Indtast adresse
 • Tryk på knappen “Optegn nyt område”
 • Tryk på kortet ved første hjørne af bygningen, dernæst 2. og 3. hjørne. Afslut opmålingen ved at trykke på første hjørne igen.
 • Hvis det drejer sig om flere bygninger, gentag punkt 2 & 3.
Tegning er aktiveret. Marker ét punkt på kortet ad gangen, for at forbinde disse.
Vejledende areal: 0 m2
Vejledende pris: 0 DKK ekskl. moms
← Tilbage til kortet

Dit optegnede areal fra forrige side vil automatisk blive medsendt. Har du endnu ikke optegnet noget, kan du stadig nå at gå tilbage og gøre det.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os direkte på telefon 92 27 17 17 eller sende os en email.

Feltet er obligatorisk
Feltet er obligatorisk
Feltet er obligatorisk
Bliv kontaktet
Tak for din henvendelse. Du vil høre fra os hurtigst muligt.
Husk at bekræfte, at du ikke er en robot.

Her ses et eksempel på, hvor tydeligt man kan se skader samt hvor effektiv zoome-funktionen i vores system er:

Sådan foregår en inspektion

Ved at benytte et konkret system til inspektioner, giver det jer mulighed for at analysere, administrere, opbevare og dele jeres data, så det er let og overskueligt for alle medarbejdere at tilgå og dele materialet.

1. Vi leverer billedematerialet i 5,2K, som herefter ligges ind i systemet.

2. Det udarbejdede materiale vil blive opbevaret i systemet, som ligger “skyen”, så I altid kan tilgå det udarbejdede materiale – både via computer og mobil.

3. Her vil I have mulighed for at analysere og vurdere materialet. Grundet den høje billedeopløsning har I mulighed for at zoome ind på de helt små detaljer, hvorfor I har et meget bedre grundlag for at vurdere tilstanden, end ved en normal vurdering fra jorden.

I har ligeledes mulighed for at markere evt. skader på taget, som der skal kigges på og ligeledes rangere skaden fra 1-5 efter hvor alvorlig den er.

4. Når I har vurderet tilstanden og markeret evt. fejl & mangler, kan I trække en rapport ud med de markerede elementer, som kan sendes ud til den ansvarlige for udbedringen. Alt materialet er geo-tagget, dvs. at I altid kan se præcis hvor billedet er blevet taget, så man ikke skal gå og lede efter skaden, det fremgår på alle billeder.

NY FUNKTION: 
I kan nu ligge billeder ind i systemet direkte fra telefonen, så hvis en af jeres lokale inspektører opdager en skade som har behov for udbedring, kan vedkommende uploade billedet direkte i systemet, hvorefter det er tilgængelig for af alle medarbejdere. Dvs. man slipper for at sende mails rundt eller uploade billeder til computeren, når man kommer tilbage på kontoret – man tager blot telefonen frem, åbner systemet, tager et billede og så ved alle andre, præcis hvor billedet er taget og hvad skaden omhandler.

Fordele

 • BILLIGERE INSPEKTION – Spar penge på stillads, lift, administration og mandskab.
 • LET ADGANG – Ubesværet adgang til alle flader uanset højde, svært tilgængelige områder uden besvær med beplantning eller parkerede biler.
 • GOD DOKUMENTATION – Knivskarp billeddokumentation i 5,2k opløsning tilgængeligt online 24-7. Alle billeder geo-tagges, så man præcist kan se hvor på bygningen et billede er taget.
 • UDDANNET PERSONALE – Veluddannet personale med tilladelser fra Trafikstyrelsen.
 • INDHENT NEMT TILBUD – Det geo-taggede billedmateriale letter indhentning af tilbud fra underleverandører.
 • GODKENDELSER – Certifikat 1A + 1B. Godkendt til personoverflyvning. Forsikret iht. EU-forordningen 785/2004